Cosul dvs este gol.

Catalog produse
Marci produse
Compari.ro - ghid autentic de shopping





Ghidul tau autentic de shopping.
Viziteaza site-ul Lydaly.ro pe ShopMania

Yamaha YC 61

Cod produs: yc61lyd

Marca: Yamaha

 

Garantie: 24 luni

 

Pret: 9699.00 Lei

Stoc terminat

Yamaha YC 61

Pian Digital de Scena Yamaha YC 61

Pregateste-te sa ai mai mult decat cauti.
Virtual Circuitry Modeling (VCM)
Recreează circuitele EQ-relor analog vintage
Orga VCM
Emulare Rotary Speakers
Efecte Vintage
Sunet Pian Acustic Yamaha CFX și Yamaha S700.
Sunet Pian electric FM
Sunet Orga vintage

Proiectat recent pentru pianistii de spectacol, YC61 dispune de noul Virtual Circuitry Modeling (VCM), cu functii dinamice impresionante, control extins în timp real și sunet autentic de pian acustic și sintetizatoare FM.

Sunet
 Virtual Circuitry Modeling (VCM) recreează circuitele EQ-relor analog vintage, compresoarelor, chiar până la tranzistoare și rezistențe pentru a capta subtilitățile pe care alte sintetizatoare digitale nu le pot oferi. Indiferent dacă sunteți interpret de pian grand, pianina, pian digital, YC61 vă oferă sunete autentice pentru orice gen de muzică.

Orga VCM
Yamaha pune sunetul tău preferat de orga într-un singur pian de scenă puternic și compact. YC61 emulează trei "arome" tonewheel vintage - tocmai ieșite din cutie, imbogatite in multi ani de experienta. Nevoie de mai mult? Pregateste-te sa ai mai mult decat cauti!

Difuzorul rotativ VCM
YC61 vă oferă sunetele autentice ale boxelor "rotary speakers" clasice. Alegeți dintre cele două profiluri de rotary speakers emulate fidel - cu sunet curat și plin sau murdar și agresiv - și reglați viteza rotatiei de sus sau de jos pentru control total asupra sunetului.


 
Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer

lydaly.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.