Cosul dvs este gol.

Catalog produse
Marci produse

 Ghidul tau autentic de shopping.

 Viziteaza site-ul Lydaly.ro pe ShopMania

Yamaha Tyros 5 61

Cod produs: Tyros561

Marca: Yamaha

 

Garantie: 24 luni

 

Pret: 17900.00 Lei

Stoc terminat

Yamaha Tyros 5  61

Yamaha Tyros 5 61

Sunetul superb și funcțiile puternice îi conferă performanță extraordinară.
Yamaha a creat Tyros5, cea mai performantă claviatură, cu sunete extraordinare, efecte DSP îmbunătățite și Stiluri de acompaniament atât de reale, încât poți crede că interpretezi alături de cei mai buni artiști ai lumii. Tyros5 aduce un plus de autenticitate sunetului ca nici un alt instrument de până acum.
Fie că îți creionezi ideile de compoziție, sau îți construiești atent un acompaniament perfect, sau realizezi o performanță memorabilă, Tyros5 este alegerea perfectă.

Mai mult de 300 de Voci Noi, inclusiv "S.Art2 Voice"

Mai mult de 300 de Voci noi au fost adăugate pe Tyros5, inclusiv instrumente de suflat din alamă, chitare, sintetizatoare, piane electrice și pianine acustice. Vocile S.Art2 au sunete de calitate superioară, ce recrează senzația dată de un anumit instrument, în timpul interpretării.

Interpretări cu Acompaniament Real

Vocea ”Ensemble” este o funcție nouă, uimitoare, ce reproduce o distribuție autentică a notelor într-o secțiune de interpretare. Anterior, Vocea de Quartet de Suflători utiliza o eșantionare excepțională de patru instrumentiști. Totuși, dacă interpretai două note trebuia să ai opt instrumentiști, sunetul era deosebit, însă nu tocmai realist. Vocile ”Ensemble” de la Tyros5 au întotdeauna același număr de instrumentiști, întrucât Tyros5 beneficiază de acompaniament muzical profesionist. Poți interpreta două note cu o Voce ”Ensemble” Quartet de Suflători, iar Tyros5 va distribui trompetele pe notele de sus și tromboanele pe cele de jos; se crează un sunet incredibil de real.

Vocile ”Ensemble” utilizează parametrii ce însuflețesc interpretarea, putând reproduce variațiile subtile care se aud într-un ansamblu adevărat. Acestea oferă un sunet autentic, ce se aude ca și cum un grup de instrumentiști ar interpreta, simțindu-vă ca într-un quartet instrumental.

Bine ați venit în Organ World

Tyros5 dezvoltă acum Vocile de orgă Vintage, Home, Euro, Concert și Teatru, toate reproduse superb prin eșantionări extraordinare ce îi permit claviaturii Tyros5 să strălucească în orice situație pe care un organist o poate întâlni. Având funcții, precum un set optimizat de contolere reale de stil-orgă, efecte reglabile și operare intuitivă ce vă permit să schimbați sunetul în timp real, atunci când interpretați, funcția Organ World cu siguranță îndeplinește dorințele celor mai pretențioși artiști.


Adăugați Ritm interpretării, cu Audio Styles

Prin adăugarea a patruzeci de Stiluri Audio noi de percuție, Tyros5 oferă capacități impresionante de acompaniament; Stilurile Audio adaugă un plus de naturalețe, ambianță și căldură sunetelor de tobă și percuție, oferind un potențial expresiv ridicat. Stilurile Audio beneficiază și de Tehnologia Time Strech de la Yamaha, permițându-vă să urmați schimbările de tempo fără a modifica pitch-ul, astfel totul rămâne perfect sincronizat.

Efecte DSP îmbunătățite pentru un plus de realism, ce vă oferă "acel” sunet

Tyros5 are nu doar tipuri noi de efecte de înaltă calitate, inclusiv Distorsionarea Reală și Reverberație Reală, ci și ecranele panoului, controlere intuitive - exact ca dispozitivele de efecte. Acestea includ și efecte VCM (Virtual Circuit Modeling) ce utilizează aceeași tehnologie ca și mixerele high-end Yamaha de procesare la nivel profesionist.

Real Reverb

Funcția Real Reverb este o versiune îmbunătățită a tehnologie Reverb ce se regăsește la versiunile Tyros anterioare. Noile algoritmuri iau un număr mare de factori în considerare, producând reverberații mult mai naturale.


Real Distortion

Efectele Real Distortion au la bază modele digitale de amplificatoare clasice de chitară, din anii 1960 și 1970. Există și modele digitale ale legendarelor pedale analogice de chitară pentru efecte. Rezultatul este reproducerea cu acuratețe a frecvențelor și dinamicii distorsionării reale a sunetelor de chitară. Având interfață grafică nouă, intuitivă, aveți senzația că puteți controla amplificatorul original!


VCM (Virtual Circuit Modeling)

Chiar dacă soluțiile digitale sunt tot mai răspândite în studiourile de producție muzicală și în sălile de concert, amplificatoarele vechi de tip analog încă se utilizează pentru a obține un sunet mai cald, pe care efectele digitale tipice nu le pot oferi. Tehnologia VCM oferă reproducerea cu acuratețe a sunetului clasic al unor astfel de unități de efecte.

Un generator audio versatil, de înaltă performanță, oferă control total asupra sunetului.

Tyros5 poate reda și înregistra fișiere audio (inclusiv interpretări ce utilizează Stiluri Audio) și poate avea o gamă de funcții de manipulare audio pe care le puteți utiliza pentru a crea stilul "karaoke”, pistele "minus one” în cheia și tempoul ales.

Audio Link Multi Pad

Funcția Audio Link Multi Pad vă permite să alipiți propriile fișiere audio (efecte de sunet, fraze vocale, și multe altele) și să le extrageți de pe Paduri în timp ce interpretați.

Funcție Vocal cancel (anulează sunetul vocal)

Funcția puternică Vocal Cancel anulează efectiv sau suprimă semnalele, precum cele vocale sau solo ce joacă un rol central într-un fișier audio, permițându-vă să realizați propria pistă "minus one” și să cântați alegând stilul "karaoke”, având doar acompaniament instrumental.

Temporizare - Time stretch și pitch shift

Nu toți oamenii au aceeași gamă vocală. Tyros5 vă poate oferi cântecul favorit în cheia dorită, cu funcția pitch shift ce vă permite să schimbați cheia, fără a modifica tempoul. Dacă doriți să modificați tempoul, puteți utiliza funcția time stretch pentru a încetini sau a mări tempoul, fără a schimba pitch-ul.

Style Control la Mâna dreaptă

Cu Tyros5 puteți crea până la trei puncte de împărțire a claviaturii. Oferindu-vă flexibilitatea de a atribui, de exemplu, o Voce diferită fiecărei zone. Stilurile de acompaniament prezente pe Tyros5 pot fi acum controlate prin acordurile interpretate în zonele atribuite mâinii drepte, permițând interpretarea manuală a părților de bass cu mâna stângă.

Cross fader

Acest potențiometru liniar vă permite să reglați volumul între redarea MIDI Song și redarea fișierului Audio. Mutând potențiometrul către stânga, volumul redării MIDI Song crește, iar înspre dreapta crește volumul redării Audio.

Panel Lock

Blocați panoul pentru a preveni modificarea oricărei setări, atunci când nu sunteți la instrument - funcția perfectă pentru un artist de live.

4 Sub out

Tyros5 are patru conexiuni de ieșire Sub line-out pe care le puteți utiliza pentru a adapta sunetul oricărei situații de interpretare, fie prin transmiterea unei părți specifice la un monitor activ, fie prin transmiterea unui sunet diferit la un PA.

Design nou

Tyros5 are carcasa de culoare argintiu metalic, similar titanului, oferind o senzație unică, exclusivistă. Am acordat o atenție specială butoanelor de operare și pozițiilor acestora, astfel încât cei familiarizați deja cu Tyros pot opera liber și facil pe noul model.

Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer

lydaly.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.