Cosul dvs este gol.

Catalog produse
Marci produse
Compari.ro - ghid autentic de shopping





Ghidul tau autentic de shopping.
Viziteaza site-ul Lydaly.ro pe ShopMania

Yamaha SB2J Euphonium

Cod produs: sb2jlyd

Marca: Yamaha

 

Garantie: 24 luni

 

Pret: 1779.00 Lei

Comanda acest produs

Yamaha SB2J Euphonium

Pickup Mute și Personal Studio pentru euphonium (cu modelare prin rezonanță alamă)

Vrei să cânți când și cum vrei, fără a fi limitat la timp sau loc... Urmatoarea generație SILENT Brass de la Yamaha face ca acest lucru să se întâmple. SILENT Brass constă dintr-un pickup mute mai mic, mai ușor și mai liber și Studioul personal, care dispune de modelarea exclusivă de rezonanță de alamă de la Yamaha. Folosite împreună, cele două oferă tonul acustic natural pe care îl auzi când joci fără sunet.

Ușor de atașat și îndepărtat
Suporturile sunt concepute pentru a se atașa și îndepărta ușor și ușor.

Se potrivește perfect în interiorul soneriei
Un nou design compact vă permite acum să vă puneți instrumentul în carcasă cu sunetul în sonerie.

*În unele cazuri, Pickup Mute poate să nu se potrivească cu instrumente care au diametre și/sau forme semnificativ diferite ale clopoțelului. Vă rugăm să consultați „Tabelul de compatibilitate” de pe pagina fiecărui produs și să verificați înainte de a cumpăra

Atât de ușor încât vei uita că e în corn.
Aceste mute oferă un echilibru mai bun al instrumentului atunci când sunt în clopoțel și reduc foarte mult stresul în timpul cântării.

Performanța microfonului, poziția sa de montare și designul muteului din jur au fost toate optimizate pentru a scoate în evidență întregul potențial al modelării prin rezonanță al alamei

Brass Resonance Modeling este tehnologia originală Yamaha care anulează efectiv sunetul caracteristic închis al unui dezactivat, reproducând sunetul deschis și natural al instrumentului neîncetat. Acest lucru reduce stresul asupra jucătorilor, permițându-le să exerseze și să se joace liber, fără a se simți restricționați de mute.

Brass Resonance Modeling utilizează trei procese simultane pentru a produce tonul realist al instrumentului de alamă:

Modul player
1. Anulați sunetul de dezactivare distinctiv
Sunetul captat de microfon la sfârșitul sunetului de preluare este procesat digital pentru a anula sunetul caracteristic „închis” al sunetului.

2. Adăugați sunetul natural al instrumentului
Se reproduce și se adaugă sunetul natural care emană din clopot și revine în urechile jucătorului atunci când instrumentul este cântat fără dezactivare.

3. Reglați echilibrul stânga-dreapta pentru a se potrivi cu poziția jucătorului
Timpul, volumul și tonul sunetului care ajunge la urechea stângă și dreaptă a jucătorului sunt ajustate individual, iar reverba este adăugată după cum este necesar pentru a simula cu precizie senzația de a juca într-o cameră sau într-o sală.

Modul de sunet
Personal Studio STJ oferă două moduri de sunet. Modul „Player” (PLY) permite jucătorului să audă sunetul natural al instrumentului, în timp ce modul „Audience” (AUD) oferă un sunet natural ascultătorului. În modul AUD, publicul aude sunetul instrumentului cântat în fața lor, ceea ce îl face ideal pentru înregistrare sau lecții online.

Modul public
1. Anulați sunetul de dezactivare distinctiv
Sunetul detectat de microfon la sfârșitul sunetului pickup-ului este procesat digital pentru a anula sunetul instrumentului dezactivat.

2. Adăugați sunetul natural al instrumentului
Sunetul natural care este produs de clopoțelul fără sunet este recreat pentru ca jucătorul să îl audă, emulând sunetul pe care publicul îl aude atunci când un instrument este cântat pe scenă.

3. Reglați echilibrul stânga-dreapta pentru a se potrivi cu poziția jucătorului
Sunetul care ajunge la urechea stângă și dreaptă a publicului este ajustat utilizând sincronizarea, volumul și tonul, cu reverb adăugat după cum este necesar pentru a simula cu acuratețe sunetul experienței publicului.

Reverb
Un control mai mare asupra reverberației permite utilizatorilor să recreeze senzația de a cânta în medii, de la săli de antrenament mici, care au o reverberație relativ mică, până la săli mari cu o reverberație bogată și densă.

Când Personal Studio STJ este conectat la un computer sau un dispozitiv inteligent prin cablul USB furnizat, devine posibil să înregistrați sau să participați la lecții online acasă. Nu este necesară nicio interfață audio sau cablare complicată. Personal Studio STJ merge dincolo de a fi un instrument de practică personală, la un instrument care permite jucătorului să se conecteze cu lumea de acasă.

*Este necesar un adaptor pentru conectarea la smartphone.

Personal Studio STJ poate fi conectat la aplicația gratuită Rec'n'Share pentru dispozitivele inteligente de la Yamaha, făcând posibilă redarea împreună cu datele audio stocate pe dispozitiv și surprinderea performanței ca înregistrare audio sau film care poate fi partajat online. Rec'n'Share include o funcție care poate modifica tempo-ul de redare al muzicii originale, o funcție de repetare AB care repetă redarea unei secțiuni AB specificate, o funcție care poate analiza și adăuga o pistă de clic corespunzătoare la muzica originală și alte caracteristici care fac practica mai productivă și mai plăcută.
Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer

lydaly.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.