Cosul dvs este gol.

Yamaha PSR S770

Cod produs: S770

Marca: Yamaha

 

Garantie: 24 luni

 

Pret: 4150.00 Lei

Comanda acest produs

Yamaha PSR S770
Yamaha PSR S770

Yamaha PSR S770

Yamaha PSR S 770 este un aranjor profesional cu 61 clape (5 octave ) si 1346 tonuri.Ieșiți în evidență prin sunetul creat 

Bucurați-vă de Vocile realiste Super Articulation, Organ flute și multe alte sunete preluate de la legendara serie Tyros. Calitatea sonică superbă a claviaturii digitale PSR-S770, a vocilor eșantionate în detaliu și a unei suite complete de efecte vă vor conduce performanța către un nou nivel superior, autentic, ce va satisface chiar și cel mai exigent public.

Funcții puternice pentru performanță live

Modelul PSR-S770 are două controlere live atribuite, o rotiță de modulare și două intrări pentru pedale, putând avea control total asupra vocilor, stilurilor, efectelor și al altor funcții în timpul interpretării live.
Stilurile DJ reprezintă noul concept de performanță live, având o colecție de acorduri ce elimină necesitatea schimbării continue a acordurilor cu mâna stângă. Acum puteți interpreta liber liniile melodice cu ambele mâini, utilizând Live Controller, sau chiar să declanșați audio extern cu Multi Pad-uri pentru a adăuga atmosferă unică performanței.

Ecran mare color LCD


 

Pentru controlul simplu, intuitiv al funcțiilor puternice și ale tuturor caracteristicilor acestui pian digital avansat, modelul PSR-S770 este echipat cu un ecran mare color LCD ce permite monitorizarea status-ului instrumentului și facilitează accesul la funcțiile valoroase ale performanței.

Mai multă memorie, mai multe sunete


 

Pachetele Voice & Style Expansion permit personalizarea claviaturii digitale PSR-S770 cu o gamă largă cu conținut adițional din toată lumea. Atunci când se încarcă în claviatură, puteți accesa instantaneu sunete noi autentice, ritmuri și stiluri muzicale la alegere. Pentru mai multă versatilitate, utilizați versiunea Yamaha Expansion Manager 2.3 (sau mai nouă) pentru a conecta PSR-S770 la computer.* Yamaha Expansion Manager vă permite să creați seturi individuale de date extinse cu conținut din diferite pachete și utilizați memoria de 160MB disponibilă în instrument. Puteți crea propriile voci având la bază propriile eșantionări. 
*(vă rugăm descărcați de pe Support tab)

Ideală pentru interpreții vocali și chitariști

Modelul PSR-S770 este echipat cu un input Mic/Chitară ce permite adăugarea de voce sau chitară performanței live. Conectați un microfon și puteți atribui orice efect versatil din PSR la interpretarea vocală. Sau, conectați o chitară și reglați parametrii pentru a se potrivi preferințelor și a se mula sunetului creat de artiștii favoriți sau să creați un sunet propriu!

Redare audio USB cu funcții flexibile

Fie că doriți să îmbunătățiți o performanță live cu melodii de fundal din librăria muzicală sau să animați o petrecere cu Karaoke, funcțiile time stretch, pitch shift și vocal cancel ale PSR-S770, împreună cu USB audio player vor adăuga profunzime și versatilitate oricărui eveniment muzical.

Chord Tracker

Identifică instantaneu secvența acord de pe un audio track cu aplicația Yamaha Chord Tracker App!
Aplicația Yamaha Chord Tracker App pentru iPhone și iPad vă ajută să exersați și să performați extrăgând secvența acord al unui cântec audio stocat în dispozitiv.

Bonus : Primiti gratuit un pack de la Yamaha ce se poate descarca de pe site-ul Yamaha  si un pack de folclor din partea magazinului Lydaly ( Iulik pack )


Pachetul oficial Yamaha South East Eu :

Pachetul neoficial gratuit oferit bonus de catre Lydaly 

Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer

lydaly.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.