Cosul dvs este gol.

Yamaha PSR S670

Marca: Yamaha

 

Garantie: 24 luni

 

Pret: 3260.00 Lei

Pret: 2900.00 Lei

In stoc

Comanda acest produs

Yamaha PSR S670
Yamaha PSR S670
Comanda instant - Yamaha PSR S670

Email Telefon

Yamaha PSR S670

Aranjor Profesional Yamaha PSR S670

Caracteristici

Funcții puternice pentru performanță live

 

Modelul PSR-S670 are două controlere live atribuite, o rotiță de modulare și două intrări pentru pedale, putând avea control total asupra vocilor, stilurilor, efectelor și al altor funcții în timpul interpretării live.

Un concept nou pentru performanța live

Stilurile DJ reprezintă noul concept de performanță live, având o colecție de progresii de acorduri programate. Acum puteți interpreta liber liniile melodice cu ambele mâini, utilizând Live Controller, sau chiar să declanșați audio extern cu Multi Pad. PSR-S670 are o nouă funcție arpeggio ce interpretează fraza muzicală atunci când susțineți acordul.

Sunet de calitate premium pentru orice tip de muzică

 

Bucurați-vă de sunetele acustice autentice - interpretați cu voce de pian, saxofon și alte instrumente, toate foarte realiste; sau explorați sunetele puternice de sintetizator, cu capacitate sonică incredibilă pentru muzica electronică de toate genurile.

Lăsați muzica să vă însoțească pretutindeni

 

Pachetele Voice & Style Expansion permit personalizarea claviaturii digitale PSR-S670 cu o gamă largă cu conținut adițional din toată lumea. Atunci când se încarcă în claviatură, puteți accesa instantaneu sunete noi autentice, ritmuri și stiluri muzicale la alegere. Pentru mai multă versatilitate, utilizați versiunea Yamaha Expansion Manager 2.3 (sau mai nouă) pentru a conecta PSR-S670 la computer.* Yamaha Expansion Manager vă permite să creați seturi individuale de date extinse cu conținut din diferite pachete. Puteți crea propriile voci având la bază propriile eșantionări. 
*(Vă rugăm să descărcați de pe Support tab)

Extraordinar pe scenă, în studio sau acasă

Datele audio pot fi interpretate cu USB Audio Player sau declanșate utilizând funcția Audio Link Multi Pad, oferindu-vă mult mai multe opțiuni creative. Claviatura digitală PSR-S670 are AUX IN input pentru a vă conecta audio player-ul și o linie output dedicată ce facilitează utilizarea PSR-S670 cu un sistem PA pentru locațiile spațioase.
Oferta din partea Yamaha : La acest model primiti gratuit un cod cu care puteti descarca gratuit un pack de  aici 

https://shop.yamahamusicsoft.com/search?p=Q&lbc=yamahamusicsoft&uid=54464146&ts=custom&w=psr-s670&isort=score&method=and&view=grid


(Pachetul ce include setul de folclor se numeste Eastern Europe )


Oferta Lydaly : Primiti un pack de folclor gratuit din partea noastra pentru acest model.

Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer