Cosul dvs este gol.

Catalog produse
Marci produse

 Ghidul tau autentic de shopping.

 Viziteaza site-ul Lydaly.ro pe ShopMania

Yamaha PSR E443

Cod produs: Y443

Marca: Yamaha

 

Garantie: 24 luni

 

Pret: 1349.00 Lei

Stoc terminat

Yamaha PSR E443
Yamaha PSR E443

Yamaha PSR E443

Alegerea perfectă pentru distracție garantată!

Claviatură cu 61 de clape cu răspuns la atingere, având funcții profesionale, ușor de utilizat, precum AUX IN, mod DJ și butoane atribuite ”Live Control knobs”, deschide o lume întreagă de opțiuni muzicale.


  • Funcția PATTERN pentru a vă crea propriile ritmuri
  • Butoane real-time control knobs, real-time pitch control
  • 755 de Voci de calitate superioară, inclusiv vocile Super-Realistic Sweet! și Cool!
  • Funcția Arpeggio
  • AUX IN
  • Conexiune iPhone/iPod touch/iPad
  • Lecții - Yamaha Education Suite (Y.E.S.)
  • Suport - World Wide Sounds Support Your Music
  • Bază de date muzicale
  • USB to Device Terminal

Pianina PSR-E443 este claviatura ideală pentru început, din multe puncte de vedere, dar și o alternativă solidă pentru interpreții experimentați care caută funcții avansate atunci când interpretează și compun. Are numeroase capacități, inclusiv jack AUX IN, reprezentând o achiziție importantă pentru pianiști.

Caracteristici

Funcția PATTERN


 

Funcția PATTERN deține o gamă bogată și puternică de loop și beat, pentru a crea instantaneu muzică variată, dinamică, exact ca un DJ. Iar pentru un plus de autenticitate, încercați funcțiile ”crossfade” și ”retrigger”.

Butoane Real-time Control Knobs și Pitch Bend


 

Cele două butoane de control în timp real - real-time control knobs, vă permite să filtrați și să reglați sunetul exact ca la un sintetizator analog. Rotița Pitch Bend reglează lungimea sunetului, transpunând Vocile Sax și Trompetă în realitate.

755 de Voci de calitate superioară, inclusiv Vocile Super-Realistic Sweet! și Cool!


 

PSR-E443 include755 de Voci de calitate superioară, de la instrumente acustice, la cele electrice, inclusiv Vocile 5 Sweet! și 3 Cool! care utilizează tehnologiile avansate Yamaha. Sunetul final este emis de către sistemul de boxe pe 2-căi încorporat, îmbogățit cu bass.

Funcția Arpeggio

Cu funcția Arpeggio aveți imediat inspirație, fiind îmbunătățită pentru un plus de fiabilitate. Modul Hold (susținere) și Allocated vă eliberează mâinile, permițându-vă să improvizați peste un model. Cele 150 de modele Arpeggio reglează și transformă notele și acordurile interpretate, pentru a permite o creativitate nelimitată.

AUX IN

Conectați un audio player extern cu ajutorul jack-urilor AUX IN și interpretați melodiile favorite. Supresorul avansat vocal/melody reduce volumul vocal și liniile melodice ale înregistrărilor originale, lăsând partea respectivă liberă pentru a interpreta.

*În funcție de cântec, volumul melodiei poate să nu fie afectat.

 

Conexiune iPhone/iPod touch/iPad


 

Conectați iPhone, iPod touch sau iPad și experimentați o nouă dimensiune MIDI control cu aplicațiile APP precum Yamaha's Scale Tuner, Metronome și Visual Performer.

*Pentru conexiunea dispozitivului iOS, vă rugăm consultați manualul "iPhone / iPad Connection Manual"

Lecții Yamaha Education Suite (Y.E.S.)

Lecțiile Yamaha Education Suite (Y.E.S.) reprezintă un set de unelte utile pentru învățare, încorporate în instrument, permițând învățarea autodidactă. Alegeți între cele nouă lecții pas cu pas atât pentru mâna stângă, cât și pentru cea dreaptă, dar și pentru ambele mâini. Y.E.S. permite stâpânirea facilă a unui cântec.

Suport - World Wide Sounds Support Your Music


 

Setul bogat de sunete etnice și scala de acordaj vă permit să alegeți dintre numeroasele stiluri muzicale din lume, inclusiv Latino, Indian, Arabic, African, Chinezesc și multe altele.

Bază de date muzicale

Puteți începe - alegeți un cântec și baza de date ”Music Database” selectează automat cel mai bun acompaniament și Vocile, putând interpreta imediat.

USB to Device Terminal

USB TO DEVICE terminal de pe instrument permite încărcarea și salvarea setărilor și cântecelor, dar și transfer de date de la dispozitivele conectate, precum o memorie USB flash.Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer

lydaly.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.