Cosul dvs este gol.

Yamaha CLP 645 PE pian digital

Marca: Yamaha

 

Garantie: 5 ANI

 

Pret: 12740.00 Lei

Comanda acest produs

Yamaha CLP 645 PE pian digital
Comanda instant - Yamaha CLP 645 PE pian digital

Email Telefon

Yamaha CLP 645 PE pian digital

 Cu două piane de concert de renume mondial, disponibile la atingerea unui buton, Seria CLP vă permite să alegeți tonul perfect de pian pentru muzica pe care doriți să o interpretati. Oferind sunete mult mai mult decât eșantionate, seria CLP-600 reproduce minunatele concerte de la Yamaha CFX și legendarul Bӧsendorfer Imperial cu detalii minuțioase.

Pianul de concerte Yamaha CFX 9', oferă un nivel înalt de strălucire și un puternic si rezonant bas, cu un sunet care se proiectează în cele mai îndepărtate colturi ale oricărei săli de concerte. CFX a fost folosit de câștigătorul celei mai prestigioase concursuri internaționale Chopin în 2010 și de atunci a câștigat recunoașterea ca una dintre cele mai bune piane de concert din epoca modernă.

Clavinova este o linie inovatoare de piane digitale care au continuat să evolueze în timp ce încearcă să ofere senzatia și tonul unui pian mare de concert  - simbolul ultim al excelenței pianului. Această experiență autentică de pian este rezultatul cunoștințelor și expertizei pe care Yamaha le-a acumulat de-a lungul a peste 125 de ani de pianuri acustice. Folosind tehnologia de ultimă oră pentru a obține o calitate deosebită a sunetului, pianele digitale Clavinova oferă o experiență plăcută de interpretare care este perfectă pentru pianistii de toate nivelele. 

Dispunând de tehnologia Yamaha Smooth Release, Clavinova oferă tonul clar pe care l-ați auzit atunci când interpretati staccato, precum și sunetul persistent produs de eliberarea clapelor mai mult. Aceasta oferă un răspuns fin nuanțat la redarea pianistului.

Într-un pian mare, sunetul rezonează în întreg corpul instrumentului, producând o reverberație bogată care înconjoară ascultătorul în sunet. Acest fenomen este reprodus perfect în Clavinova prin modelarea virtuală a resonanței virtuale (VRM). VRM-ul original calculează diferitele stări ale șirurilor pentru fiecare dintre cele 88 de note de pe claviatură, de la o clipă la alta, precum și adâncimea pedalelor cu amortizare la apăsate. Această tehnologie permite o expresie vie, luminoasa și bogată, care reflectă numărul nelimitat de factori inerenți performanței pianului.Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer