Cosul dvs este gol.

Catalog produse
Marci produse

 Ghidul tau autentic de shopping.

 Viziteaza site-ul Lydaly.ro pe ShopMania

Yamaha CLP 525B

Cod produs: CLP525B

Marca: Yamaha

 

Garantie: 24 luni + 36 luni suplimentar de la Yamaha

 

Pret: 5628.00 Lei

Comanda acest produs

Yamaha CLP 525B

Yamaha CLP 525B

Yamaha CLP 525 este primul instrument din gama noua Clavinova cu sunet de cea mai buna calitate, claviatura cu raspuns superb,design stilizat si compact.
 
 • Vocea de pian eșantionată de la pianul de concert Yamaha CFIIIS
 • 10 voci
 • Claviatură Graded Hammer 3X (GH3X), clape acoperite cu ”Synthetic Ivory”
 • 256 de note polifonice
 • 2 piste de înregistrare
 • Optimizator acustic
 • Intelligent Acoustic Control

  Sunet uimitor de pian


  Startul îl dă pianul de concert ...

  Vocile de pian de concert sunt create prin înregistrarea sunetelor pianului de concert Yamaha CFIIIS. A fost selectat un singur pian și apoi acordat la standard superior de către un tehnician experimentat. Sunetele au fost apoi înregistrate în cel mai mic detaliu, rezultând un ton armonizat superb.

  Tranziții line de ton, echilibrate perfect cu atingerea artistului


  Variații de sunet în funcție de atingere

  Pianistul modifică volumul și dinamica sunetului prin intensitatea apăsării clapelor. Un pian Clavinova răspunde perfect pentru a-i oferi interpretului controlul nivelului performanței sale. Utilizând înregistrările atent eșantionate ale notelor unui pian și a tehnologiilor unice de la Yamaha se obțin tranziții line de ton, detalii sonice bogate, toate acestea regăsindu-se în răspunsul oferit de atingerea artistului.

  De la staccato la legato, sunetul suberb răspunde la atingerea pianistului

  Având tehnologia Yamaha Smooth Release, Clavinova recrează tonul clar care se aude atunci când se interpretează staccato, dar și sunetul persistent ce se produce atunci când clapele sunt eliberate încet.


  Stânga: ridicarea rapidă a degetelor (staccato), Dreapta: ridicarea lejeră a degetelor (legato)

  256 de note polifonice

  Polifonia puternică asigură faptul că mai multe pasaje complexe pot fi interpretate fără ca notele să fie tăiate.

  Fiabilitate și senzație la superlativ


  Claviatură Graded Hammer 3X (GH3X)


  Beneficiind de toate cunoștințele dobândite de-a lungul anilor în producția pianului, Yamaha Clavinova are o senzație la atingere incredibil de reală ce recrează senzația interpretării unui instrument acustic. Utilizează mecanismul ciocănelului similar (fără arcuri) cu cel ce se regăsește într-un pian de concert și acționarea claviaturii GH3 ce reproduce atingerea unui instrument acustic, de la senzația mai grea din registrul grav, la cea mai ușoară atunci când sunt apăsate octavele înalte. Are de asemenea o configurație cu trei senzori ce detectează cu precizie și interpretează în funcție de comportamentul claviaturii, pentru a crea răspunsul și senzația oferite de pianul de concert.

  Clape acoperite cu ”Synthetic Ivory”

  Clapele sunt acoperite cu ”synthetic ivory” pentru a reproduce suprafața tactilă a claviaturii utilizată la pianele acustice. Are un material foarte absorbant pentru a preveni alunecarea degetelor chiar și după ore îndelungi de interpretare, în timp ce păstrează textura și senzația ideală.

  Stabilizatoare pentru a îmbunătăți stabilitatea și durabilitatea

  Claviatura îndeplinește rolul vital de a transforma emoția transmisă prin degete, în sunet și de aceea trebuie să răspundă într-un mod stabil și consecvent. În acest scop, Yamaha a montat stabilizatoare pentru claviatură pentru toate cele 88 de clape, oferindu-i pianistului o senzație naturală și prin care se îmbunătățește stabilitatea și durabilitatea claviaturii.


  Atingere naturală pe întreaga lungime a clapei

  Clapele pianului Clavinova sunt construite astfel încât punctul de sprijin este cât mai îndepărtat posibil de capătul clapei. Acest lucru îmbunătățește interpretarea și confortul, mai ales atunci când se apăsă spre interiorul clapei. Această construcție îi oferă o cursă bună clapei, chiar și atunci când interpretarea pieselor se face în special pe clapele negre și pe partea inferioară a celor albe, permițând variații de nuanțe în funcție de atingere și astfel se extinde gama expresivă.


  Claviatura pianului Clavinova are punctul de sprijin mai îndepărtat de capătul clapei îmbunătățind interpretarea și confortul.

  Mecanica sunetului superior


  Ton desăvârșit și rezonanță

  Sunetul pianului Clavinova este calibrat în cel mai mic detaliu, prin poziționarea difuzorului și prin materialele atent verificate pentru a asigura că intregul instrument rezonează în mod optim. Pentru a crea un sunet foarte apropiat de cel al unui pian de concert, Clavinova are scăpările de ton în câteva locații ce permit sunetului din difuzoare să fie proiectat către audiență fără a fi prins în instrument.

  Optimizator acustic

  Carcasa pianului Clavinova conține optimizatoare acustice ce reglează sunetul și controlează tonul. Noua tehnologie, dezvoltată după experimentarea îndelungată a proprietăților pianului acustic Yamaha, are optimizatoare acustice ce oferă un sunet natural, lin pentru întreaga claviatură.

  Alte caracteristici


  Înregistrare cântec multi-piste

  Funcția de înregistrare deținută de pianele digitale Clavinova permite înregistrarea performanțelor printr-o singură atingere, fiind foarte utilă atunci când doriți să revizuiți sau să îmbunătățiți interpretarea. Puteți înregistra până la 2 piste pentru redare simultană, astfel încât fiecare mână poate fi înregistrată separat sau anumite părți pot fi înregistrate utilizând sunete diferite.

  O gamă variată de voci

  În plus față de vocile de pian, seria Clavinova CLP are o librărie impresionantă de voci, printre care pian electric, viori și orgi. Aveți libertatea de a alege vocea ideală pentru genul de muzică pe care doriți să îl interpretați.

  IAC (Intelligent Acoustic Control)


  Posibilitatea de a regla volumul interpretării este foarte utilă în spațiul privat, acolo unde nu puteți interpreta la un nivel ridicat al sunetului. Totuși, la volum redus, bass-ul și treble se pot auzi cu dificultate. Pentru a preîntâmpina acest lucru, Clavinova este echipat cu Intelligent Acoustic Control (IAC), sistem ce reglează automat sunetul, permițând interpreților să se bucure de sunet echilibrat la orice nivel al volumului.

  Conexiune puternică


  O gamă de aplicații pentru a maximiza orizontul muzical

  Dacă utilizați un iPad, iPhone sau iPod touch, aplicațiile Yamaha pot face interpretarea mult mai creativă, distractivă și plăcut.

Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer

lydaly.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.