Cosul dvs este gol.

Catalog produse
Marci produse
Compari.ro - ghid autentic de shopping





Ghidul tau autentic de shopping.
Viziteaza site-ul Lydaly.ro pe ShopMania

Shure SE846-CL-EFS

Cod produs: se846cllyd

Marca: SHURE

 

Garantie: 24 luni

 

Pret: 4884.00 Lei

Comanda acest produs

Shure SE846-CL-EFS

Shure SE846-CL - căşti cu izolare a sunetului de tip in-ear pe 3 căi. Au un filtru trece-jos de 75 Hz incorporat (~3 dB la 90 Hz, ~10 dB la 250 Hz), care oferă claritate extinsă în spectrul de frecvenţe înalte, şi performanţe fără egal în spectrul frecvenţelor joase. Sunt echipate cu difuzoare Quad High-Definition MicroDrivers (2 drivere de bas, 1 driver de medii, 1 driver de înalte). Ear pad-urile de diferite mărimi, asigură o izolare a sunetului extern de până la 37 dB.
Răspuns în frecvenţă ajustabil, ajustarea tipului de sunet prin diuzele schimbabile (balansat, cald şi deschis), design ergonomic şi flexibil. Greutate redusă cu reglaj al diuzei pentru ear pad-uri, pentru o aşezare naturală şi confortabilă în ureche. Designul over the ear, oferă maxim de confort, şi direcţionează cablurile detaşabile întărite cu kevlar, prin spatele urechii, pentru a nu deranja. Cablurile sunt echipate cu conector MMCX cu mecanism de blocare lock-snap, şi oferă posibilitate de rotaţie de 360 grade. Ideale pentru a fi folosite pentru uz street wear sau pentru monitorizare in-ear.

Sensibilitate (la 1 kHz): 114 dB SPL / mW
Impedanţă (la 1 kHz): 9 Ohmi
Răspuns în frecvenţă: 15 Hz - 20 kHz
Carcasa: plastic transparent rezistent la transpiraţie
Cablu: detaşabil, de 116 cm şi 162 cm întărit cu kevlar
Conector: mufă mini jack stereo de 3.5 mm, placată cu aur
Accesorii incluse: diferite adaptoare şi ear pad-uri, cutie de transport şi protecţie anti-şoc impermeabilă.

Produs sensibil igienic.
Din motive de igienă acest produs nu poate fi returnat. Bineînțeles: beneficiați de garanție în caz de defecțiune sau neconformitate.




Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer

lydaly.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.