Cosul dvs este gol.

Catalog produse
Marci produse
Compari.ro - ghid autentic de shopping





Ghidul tau autentic de shopping.
Viziteaza site-ul Lydaly.ro pe ShopMania

Set Bose Jazz Blues Pub

Cod produs: bosejazzblueslyd

Marca: BOSE

 

Garantie: 24 luni

 

Pret: 14103.00 Lei

Comanda acest produs

Set Bose Jazz Blues Pub

 Sistem sonorizare 
include
Bose S1 PRO
Bose F1 Sub
Proel Free 300 Kit
 
 
 
Bose S1 PRO
 
 
 
Cu noul sistem portabil Bose S1 Pro te faci auzit la cea mai bună calitate. Proiectat pentru muzicieni, DJ și amplificare de tip Public Adress (muzică ambientală, anunțuri, discursuri publice, conferințe etc), S1 Pro este sistemul "minune” all-in-one: PA, monitor de podea și amplificator, compatibil Bluetooth, gata să te urmeze oriunde, cu orice ocazie.

Gata de performanță! Oriunde și oricând!

Cu noul sistem portabil Bose S1 Pro te faci auzit la cea mai bună calitate. Proiectat pentru muzicieni, DJ și amplificare de tip Public Address (muzică ambientală, anunțuri, discursuri publice, conferințe etc), S1 Pro este sistemul "minune” all-in-one: PA, monitor de podea și amplificator pentru repetiții, compatibil Bluetooth, gata să te urmeze oriunde, cu orice ocazie.
Are o carcasă ușoară, dar robustă cu un mâner încorporat, așa că e simplu de manevrat și transportat oriunde. Iar când ai ajuns la destinație, cu bateria reîncărcabilă li-ion îl poți folosi mai multe ore.
Un bun camarad de drum
Cântărind apx 6,8 kg, S1 Pro este ușor de transportat de la mașină până la locul instalării.

Sună profesionist!
Sistemul S1 Pro vine cu un mixer cu 3 canale încorporat, cu reverb și streaming Bluetooth. Ajustări rapide cu procesarea ToneMatch pentru microfoane și chitări acustice, precum și redare wireless din dispozitivul mobil.

Bis, bis!
Reprezentații de ore întregi oriunde, cu bateria opțională li-ion reîncărcabilă. Poziționați bateria în compartimentul special și folosiți funcția Quick Charge atunci când vă grăbiți să încărcați.

Îl poziționezi și gata!
Cu senzorii încorporați și orientările multiple sunteți asigurați cu sunet optim în orice poziție de montare – pe podea, pe o masa ori pe suport. Iar egalizarea automata (Auto EQ) asigură cel mai bun sunet.

Sunetul pe care l-ați dorit
Sunet de mare ieșire dintr-un sistem mic, convenabil, care este gata să performeze oriunde și oricând.

Sună profesionist
Mixerul încorporat cu 3 canale oferă control ToneMatch, reverb și EQ pe două canale, cu un canal dedicat pentru cablare (3.5 mm) sau surse audio wireless.

Pregătit pentru orice
Orientările multiple și Auto EQ asigură că aveți cel mai bun sunet, în orice variantă de poziționare. Suportul de poziționare este compatibil cu bările de montare standard de 35 mm.

Proiectat să călătorească
Incinta ușoară și ultra-portabilă este proiectată să fie transportată fără efort, manevrând cu ușurință mânerul de transport.


De asemenea, o boxă Bluetooth
Streaming wireless, de înaltă calitate dintr-un dispozitiv mobil, cu conectare simplă, la o atingere.

Și încă o dată!
Cu bateria  reîncărcabilă li-ion performați oriunde ore întregi, în timp ce funcția Quick Charge se ocupă de reîncărcare când te grăbești

  Include 

  -bateria reincarcabila 

- cablu de alimentare

 
Bose F1 SUB
 
 
Cu 1000 wați putere, subwoofer-ul Bose F1 înglobează performanța unei incinte mari de bas într-un design mai compact, mai ușor de manevrat și care poate fi transportat într-un autoturism.
Un stand de montare pentru boxa array Bose F1 Model 812 este integrat chiar în corpul subwoofer-ului, ca să-l aveți întotdeauna la îndemână, repede și simplu de instalat.
Standul include canale pentru cabluri, pentru a ascunde în perfectă ordine firele, dând astfel un aspect aranjat și profesional aparaturii dumneavoastră.
Subwoofer-ul F1 este prevăzut cu mânere plasate strategic pentru un transport cât mai simplu.
Două difuzoare de cursă mare de 10” încorporate în incinta compactă care este ușoară și simplu de transportat
Comutator de polaritate pentru ajustarea polarității subwoofer-ului. Selecțiile sunt NORM și REV. Inversarea polarității permite corectarea cu ușurință a suprapunerilor de frecvențe joase între boxa principală și subwoofer.
EQ-ul pe ieșire setează ieșirea subwoofer-ului F1 pe un filtru trece-sus sau full-range, ceea ce permite selectarea ușoară a frecvenței de crossover atunci când este folosit cu o boxă principală.
Suportul de extindere F1 Model 812 este un suport unic integrat în subwoofer. Acest suport poate fi ridicat și coborât de către utilizatorul final, permițând ca boxa F1 Model 812 să fie montată în siguranță la subwoofer. Suportul elimină astfel necesitatea unui stativ convențional.
Răspuns în frecvență (-3 dB) 40 Hz – 250 Hz
Gama de frecvență (-10 dB) 38 Hz – 250 Hz
Dispersie nominală: Omnidirecțională
Nivel de presiune sonoră (SPL) maxim @ 1m: 130 dB SPL (maxim 6 dB)
Putere sistem: 1000 W
Carcasa: Carcasă din lemn cu capace din material compozit cu rezistență mare la impact
Grila: Grilă din oțel perforat finisată
Dimeniuni: 688 x 410,16 x 448,5 mm (Î x L x A)
Greutate netă: 24,9 kg
Tensiuni de alimentare: Universal 100 - 240 V 50 / 60 Hz  +/-20%, 200 W max
 
 
Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer

lydaly.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.