Cosul dvs este gol.

Catalog produse
Marci produse
Compari.ro - ghid autentic de shopping





Ghidul tau autentic de shopping.
Viziteaza site-ul Lydaly.ro pe ShopMania

Roland FR-8X BK

Cod produs: fr8xbklyd

Marca: Roland

 

Garantie: 24 luni

 

Pret: 26444.00 Lei

Stoc terminat

Roland FR-8X BK
Roland FR-8X BK

Roland FR-8X BK

Acordeon digital Roland FR-8X BK

Raspuns adevarat acustic cu tehnologia Dynamic Bellows Behavior!

Tehnologia Dynamics Bellows Bevarior recent dezvoltat pentru FR-8x reprezinta un progres real pentru acordeonistii digitali. Intr-un acordeon acustic, sunetele sunt produse de stuf, care vibreaza cu fluxul de aer generat de miscarea de burduf; rezistenta de burduf variaza constant in functie de cat de mult stuf este selectat si cate note sunt redate. In FR-8x, tehnologia Dynamic Bellows Behavior ajusteaza in mod automat transferul de aer in burduf in timp real pe baza registrului selectat si numarul notelor cantate, aceasta este exact replicarea a burdufului familiar si confortabil cu simt de acordeon acustic. Tehnologia Dynamic Bellows Behavior este usor de dezactivat pentru acordeonisti care prefera simtului V-Accordionului precedent.

Interfata reproiectata cu ecran color si panou intuitiv!

FR-8x vine cu o interfata de utilizator complet reproiectata, care este mult mai puternica si mai usoara de utilizat decat oricand inainte. Un ecran mare color faciliteaza afisajul si editarea parametrilo diferiti, in timp ce aspectul de panou restructurat asigura functionarea rapida intuitiva prin butoanele si potentiometrele dedicate. Trei noi switch-uri de barbie, programabile, va permit un control cu o varietate de functii, cum ar fi schimbarea registrelor, selectia programelor de utilizator, si mai mult: toate fara a ridica mainile de pe clape. In plus, cele 1400 de memorii de utilizator permit stocare setarilor personalizate.

Operare All-in-One si incarcare baterie incorporata!

FR-8x este un instrument complet de sine statator, cu baterie reincarcabila cu sistem de amplificare stereo incorporat. Incarcarea bateriei este realizata pur si simplu prin conectarea adaptorului AC la FR-8x, astfel puteti canta fara intrerupere in timpul procesului de incarcare. In plus, toate conexiunile dispozitivelor acum sunt situate chiar pe instrument, inclusiv MIDI,USB, precum si iesirile audio pentru conectare la o amplificare externa sau un sistem de inregistrare.

Colectie de sunete extinsa Word-Class!



 
Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer

lydaly.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.