Cosul dvs este gol.

Roland BA330 boxa activa stereo

Cod produs: BA330

Marca: Roland

 

Garantie: 24 luni

 

Pret: 2998.00 Lei

Comanda acest produs

Roland BA330 boxa activa stereo
Comanda instant - Roland BA330 boxa activa stereo

Email Telefon

Roland BA330 boxa activa stereo

Roland BA-330 este soluția ideală dacă doriți o sonorizare portabilă, ușor de instalat și de configurat. Roland Mobile BA-330 se definește prin sunetul puternic, de fidelitate ridicată, ce este amplificat stereo și redat prin 4 difuzoare de 6,5" și două tweetere. Difuzoarele amplificatorului Roland BA-330 sunt poziționate pentru a oferi o proiecție stereo largă. Este astfel un sistem PA potrivit pentru muzică în spații mici și medii, evenimente, conferințe, seminarii și multe alte situații.

Amplificatorul Roland BA-330 include un filtru avansat Anti-Feedback. Dacă v-ați mai întâlnit până acum cu efectul de microfonie pe scenă, o să vă ajute filtrul Roland Anti-Feedback. Printr-un simplu comutator, sistemul de amplificare Roland BA-330 detecteaza automat frecvența care generează microfonia și o elimină.

Roland BA-330 dispune de efecte incorporate: Reverb, Delay și Wide. Aceste efecte pot fi activate / dezactivate independent pentru fiecare canal din mixerul incorporat. În plus, este oferit un egalizator master cu 2 canale, precum și control EQ pentru fiecare canal din mixerul integrat.

Secțiunea de intrări este diversă, și permite conectarea simultană a diferite instrumente, microfoane și dispozitive precum tablete/laptop-uri/mp3-uri. Sunt incluse două canale mono pentru microfoane sau instrumente line-level (jack-uri XLR și 1/4"), precum și o intrare stereo Aux pentru cd-playere și alte dispozitive (jack-uri RCA și TRS).

Nu în ultimul rând, Roland BA-330 dispune de jack-uri Stereo Link, ce permit conectarea a două echipamente BA-330, oferind astfel de două ori mai multe canale de intrare, precum și posibilitatea de a poziționa cele două echipamente în părțile opuse ale scenei.


Soluție de sonorizare PA All-In-One, portabilă
Sunet stereo puternic de calitate ridicată, pentru un public de până la 80 de persoane
Design plug-and-play
Alimentare de la priză sau cu 8 baterii AA
4 difuzoare custom-designed de 6,5" și două tweetere ce oferă o proiecție stereo wide
Efecte incorporate: EQ, reverb, delay, wide (on/off pentru fiecare canal)
Mixer cu 4 canale: două canale pentru microfon/instrumente și două canale pentru intrări stereo
Intrare Stereo Aux cu potențiometru dedicat de volum
Funcție inteligentă Anti-Feedback
Suport tilt-back incorporat ce permite utilizarea amplificatorului BA-330 ca monitor de scenă
Adaptor pentru montarea pe un stativ de boxe standard
Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer

lydaly.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.