Cosul dvs este gol.

Catalog produse
Marci produse
Compari.ro - ghid autentic de shopping





Ghidul tau autentic de shopping.
Viziteaza site-ul Lydaly.ro pe ShopMania

RCF EVOX JMIX8 WH

Cod produs: evoxjmix8whlyd

Marca: RCF

 

Garantie: 24 luni

 

Pret: 5590.00 Lei

Comanda acest produs

RCF EVOX JMIX8 WH
RCF EVOX JMIX8 WH

RCF EVOX JMIX8 WH

 

Sistem de sunet RCF EVOX JMIX8 WH
MIXER DIGITAL ONBOARD. Toate functiile disponibile pe mixerul integrat al sistemului EVOX JMIX8 pot fi gestionate de la panoul de operare. Butoanele selectate, INPUT, OUTPUT, HOME, SYSTEM, MFX, FX ofera acces la toate paginile de parametri de pe ecranul LCD.
EVOX APP. Aplicatia RCF EVOX asigura un control complet al mixerelor din seria J: toata procesarea de care aveti nevoie, pe smartphone, prin Bluetooth. Cu o grafica atractiva si intuitiva creata de profesionistii audio, aplicatia va permite sa navigati intre pagini si sa controlati complet parametrii mixerului chiar in timpul redarii. Aplicatia EVOX este disponibila pentru sistemele de operare iOS si Android.
AMPLIFICATOR DE PUTERE CLASA D. Tehnologia amplificatorului clasa D de la RCF vine cu performante uriase si eficienta ridicata intr-o solutie la indemana. Amplificatoarele D-Line furnizeaza atacuri ultra rapide, raspuns tranzitor realist si performante audio impresionante. Amplificatorul are o structura mecanica solida din aluminiu, care nu numai ca stabilizeaza amplificatorul in timpul transportului, dar ajuta si la disiparea caldurii fara ventilator. Amplificatoarele EVOX J prezinta sectiunea de alimentare cu SMPS pentru a produce o putere maxima de iesire si greutate minima de transport.
TRANSDUCTORI SUPERIORI. Frecvente inalte: Driverele RCF ultra-compacte full-range de 2” sunt capabile sa gestioneze un SPL ridicat si o putere cu o performanta de sunet uimitoare. Frecvente joase: wooferul RCF de 12” se extinde la frecventele cele mai joase oferind un punch rapid si precis. Designului radiatorului pasiv bass-reflex evita turbulentele de aer reducand distorsiunile. Designul EVOX prezinta acoperire de directivitate constanta de 120 ° x 30 ° (HxV), oferind un model de acoperire perfect. Dispunerea verticala este modelata progresiv, pentru a garanta o acoperire a sunetului consistenta din primul rand pana la ultimul.
GATA DE ACTIUNE IN CATIVA PASI SIMPLI. Pe langa manerul din partea superioara a incintei wooferului, transportul se face usor datorita caruciorului, care este complet integrat in capacul optional al difuzorului. In timpul transportului, stalpul metalic este atasat in siguranta la carucior, cu manerele capacului. Insurubati stalpul in suportul de pe partea de sus a subwooferului. Introduceti coloana de sus, conectati SpeakOn si este gata! Un dispozitiv de fixare reglabil permite adaptarea lungimii stalpului. Transportul si montarea sistemului audio nu au fost niciodata atat de rapide.
CONFIGURARI DE SISTEM. De la muzicieni la DJ, flexibilitatea sistemului EVOX J este o necesitate. Datorita iesirilor multiple si procesarii FiRPHASE cu raspuns in faza 0°, atingerea celei mai bune experiente de ascultare in orice loc este o sarcina usoara. Verificati cateva configuratii standard pentru a intelege configurarea sistemului.
O NOUA PERSPECTIVA PRIVIND LINIARITATEA. Difuzoarele RCF sunt proiectate folosind o tehnologie de filtrare FiR proprie si avansata, concepute pentru a oferi ascultatorilor si utilizatorilor un sunet transparent, claritate absoluta si imagini stereo perfecte. Filtrele speciale FiRPHASE permit realizarea unei distributii coerente a sunetului pentru toti ascultatorii fara distorsiuni de faza, asigurand latente minime la sistem.
Caracteristici tehnice:
SPL max 128 dB
Putere de varf: 1400 Watt / 2 cai
Mixer digital cu 8 canale incorporat
Multiple FX
Procesare DSP cu FiRPHASE
Unghi de acoperire 120°x30°(HxV)
Coloana cu 8 difuzoare de 2"
Subwoofer bass reflex de 12" cu bobină vocală de 2,5"
Gama de frecvență: 40 - 20.000 Hz
Conexiune Bluetooth
Intrare Hi-Z pentru instrumente
Telecomandă prin aplicația RCF Evox disponibila in Google Play/Apple App Store
Ieșire aux
Dimensiuni 2350x350x450 mm
Greutate 25 Kg
Finisaj de culoare albă

 

Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer

lydaly.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.