Cosul dvs este gol.

Catalog produse
Marci produse
Compari.ro - ghid autentic de shopping





Ghidul tau autentic de shopping.
Viziteaza site-ul Lydaly.ro pe ShopMania

Procesor Digital Das IO-48

Cod produs: io48lyd

Marca: D.A.S. Audio

 

Garantie: 24 luni

 

Pret: 13740.00 Lei

Stoc terminat

Procesor Digital Das IO-48

IO-48 este un procesor audio extrem de puternic, ideal pentru aplicațiile de instalare, unde combină funcțiile unei multitudini de produse convenționale într-o unitate compactă 1U cu capacități extinse de control de la distanță pe ethernet. Conectarea canalului flexibil permite configurarea rapidă și simplă a configurațiilor comune de încrucișare sau a configurațiilor personalizate, după cum este necesar.

Compresoarele sunt disponibile pe fiecare intrare, precum și un filtru de trecere mare, 8 benzi de ecrane parametrice, 3 benzi de ecrane dinamice, un ecograf grafic cu 28 de benzi și până la 1,3 secunde de întârziere. Fiecare canal de ieșire are filtre de trecere ridicate și mici , 16 benzi de ecrane parametrice, până la 1,3 secunde de întârziere, precum și un nou limitator conceput pentru a oferi cea mai bună protecție a șoferului cu cea mai mică distorsiune. IO-48 rulează la o rată de eșantionare fixă ​​de 96kHz.

Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer

lydaly.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.