Cosul dvs este gol.

Catalog produse
Marci produse
Compari.ro - ghid autentic de shopping





Ghidul tau autentic de shopping.
Viziteaza site-ul Lydaly.ro pe ShopMania

Neumann KMS 105 Ni

Cod produs: kms105nilyd

Marca: Neumann

 

Garantie: 24 luni

 

Pret: 3285.00 Lei

Stoc terminat

Neumann KMS 105 Ni

Neumann KMS-105, microfon condenser pentru aplicații vocale de scenă, diagramă cardioidă. Microfoanele din seria KMS au un răspuns fin în frecvențe, rezoluție acustică înaltă și self-noise respectiv crosstalk redus. Filtrele acustice și convertoarele de impedanță integrate protejează microfonul de sunetele puternice, ocluzive. În ciuda protecției excelente la pop-uri, sunetele sibilante și de "S" sunt transmise cu accentuarea naturală, iar filtrele integrate asigură o protecție de feedback de nivel înalt.

Întrucît microfoanele vocale se folosesc de aproape, pentru frecvențele joase, la capsule se utilizează compensare electronică pentru a reda efectul de proximitate. Adițional, microfoanele din seria KMS au integrat un filtru trece-sus invariabil cu tăiere de frecvențe joase la 120Hz (-3dB măsurat). Plaja dinamică a microfoanelor din seria KMS este de 132 dB, iar nivelul de presiune sonoră maxim de 150dB. Zgomotul propriu este de doar 18dB și permite nivele înalte de gain fără risc adițional de zgomot. Datorită circuitelor fără transformatoare, semnalele de microfon pot fi transmise pe distanțe lungi fără pierderi.

Seria KMS include 3 modele, KMS-104, KMS-104 Plus și KMS-105. KMS-104 și KMS-104 Plus au capsulă condenser cu caracteristică cardioidă ce permite suprimarea sunetelor din spatele microfonului. KMS-105 are caracteristică supercardioidă și este ideal pentru aplicații unde trebuie suprimate toate sunetele originare din emisfera completă de 180° din spatele microfonului. În comparație cu KMS-104, KMS-104 Plus are un răspuns extins pe frecvențele joase, fiind optimizat și recomandat pentru voci feminine în stilurire de rock și pop.


caracteristică polară: supercardioid
plaja de frecvențe: 20Hz -20kHz
impedanță: 50 Ohmi
raport S/N: 76 dB
SPL maxim (THD0.5%): 150dB
plaja dinamică: 132dB
greutate: 300g
dimensiuni: 48 x 180 mm
include montură de microfon (SG-105) si husă de transport

 
Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer

lydaly.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.