Cosul dvs este gol.

Catalog produse
Marci produse
Compari.ro - ghid autentic de shopping





Ghidul tau autentic de shopping.
Viziteaza site-ul Lydaly.ro pe ShopMania

Mipro ACT-515 UHF + Mipro ACT 500H 80 UHF

Cod produs: ac515uhfac500h80lyd

Marca: MiPro

 

Garantie: 24 luni

 

Pret: 3362.00 Lei

Comanda acest produs

Mipro ACT-515 UHF + Mipro ACT 500H 80 UHF

Mipro ACT-515 este un receptor profesional pentru un singur microfon wireless. Tunerul PLL extrem de sensibil și selectiv, combinat cu antene diversitate și alte tehnologii de circuite RF de înaltă calitate, permit interferențe fără întreruperi cu transmițătorul. Sincronizarea automată patentată MIPRO ACT ™, precum și căutarea automată a canalelor cu până la 10 grupuri de frecvență, până la 16 frecvențe compatibile într-un grup, garantează sincronizarea rapidă a frecvenței emițătorului la receptor. Datorită controlului avansat de squelch, transmițătorul poate fi pornit / oprit în orice moment, fără zgomot.
De asemenea, ecranul LCD versatil cu iluminare din spate vă avertizează asupra interferențelor de frecvență, avertizează asupra interferențelor RF și își schimbă culoarea automat când transmițătorul este oprit. ACT-515 are o ieșire audio XLR echilibrată și dezechilibrat de 1/4'', un comutator de nivel de ieșire (microfon/linie). Software-ul opțional MIPRO RCS2.Net permite controlul și monitorizarea în timp real pentru până la 64 de canale. În plus, programul de calcul FSA poate fi utilizat pentru a seta manual canale fără interferențe, compatibile în orice interval de frecvență.
Antenă: Diversity 2 buc, TNC 50 (+ 8V polarizare pentru sistemele de antenă)
Lățimea de bandă RF: 24 MHz
Abatere FM: <± 40 kHz
Sensibilitate: 6 dB V @ S / N> 80 dB
Ieșiri audio (nivel microfon): 1 x XLR: +16,0,0 -6 dB, 1 x 6,3 mm: +10,0 -6 dB
Răspuns în frecvență: 50 Hz până la 18 kHz

Microfon

 

Mipro MU-500H-76 este un transmițător portabil reîncărcabil, profesional, cu carcasă metalică, cu o baterie Li-Ion 18500 sau două baterii AA, cu o capsulă de microfon cu condensator și un conector de încărcare USB-C. Designul elegant al carcasei din metal negru mat protejează transmițătorul de loviturile externe, designul mecanic face ca microfonul să fie insensibil la manipularea sunetelor și șocurilor, iar grila metalică dublă protejează capsula de impact, asigurând un sunet clar.
Tehnologia robustă de sinteză PLL a transmițătorului, precum și sincronizarea automată patentată MIPRO ACT ™ cu frecvența receptorului, oferă componentei radio performanță profesională și funcționare fără interferențe. Modulul patentat de comutator de alimentare include butoane de dezactivare, setare și un afișaj LCD pentru o operare ușoară.

 

Capsulă microfon: MU-80, condenser
Model de direcție: cardioid
Sensibilitate: -53 dBV / Pa (0 dB = 1V tensiune în circuit deschis)
Răspuns în frecvență: 50 Hz până la 20 kHz
Max. 149 dB @ 1% THD
Gama de frecventa / MHz: 518-542 5NB
Lățimea de bandă RF: 24 MHz
Se livreaza cu cablu USB de incarcare
Include acumulator

Disponibil in benzi libere in Romania


Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer

lydaly.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.