Cosul dvs este gol.

Catalog produse
Marci produse
Compari.ro - ghid autentic de shopping





Ghidul tau autentic de shopping.
Viziteaza site-ul Lydaly.ro pe ShopMania

Line6 Helix LT

Cod produs: helltlyd

Marca: Line6

 

Garantie: 24 luni

 

Pret: 5770.00 Lei

Comanda acest produs

Line6 Helix LT

Line6 Helix LT

Line6 Helix LT - procesor de chitară electrică ce oferă cel mai înalt nivel de performanță din clasa sa. Beneficiază de procesare DSP duală, și tehnologie de modelare HX Moddeling. Oferă un display LCD mare de 6.2”, 800x480-Pixel, 62 de tipuri de amplificator, 37 tipuri de cabinet, 16 tipuri de microfon, 104 efecte. Beneficiază de footswitch-uri capacitive, pînă la 2 pedale de expresie, posibilitate de amp switching și Deep MIDI Control.

AUTHENTIC HX MODELING

Engine-ul de modelare HX oferă mai multă putere DSP decât al oricărui alt procesor. Amplificatoarele pe lămpi sunt recreate foarte fidel, sunetul, feeling-ul și fiecare caracteristică a acestora fiind capturate, măsurate și recreate cu mare acuratețe, la fel și efectele, fiind recreate în așa fel încât pot fi recunoscute de cei ce sunt familiari cu efectele de studio și nu numai.

UȘURINȚA DE UTILIZARE

Interfața de utilizator este una foarte prietenoasă, fiind clară și intuitivă, și permite creearea de tonuri, efecte și lanțuri de efecte foarte rapid. Display-ul LCD color, arată întregul lanț de efecte și oferă informații precise despre efecte și despre parametrii acestora. Prin intermediul footswitch-urilor cu sensibilitate la atingere, se pot selecta blocuri de efecte pentru a fi editate, printr-o simplă atingere, iar inelele iluminate color din jurul switch-urilor permit vizualizarea atribuirilor și a selecțiilor, vizual, foarte bine definit și foarte util în orice mediu.


EDITARE ÎN TIMPUL INTERPRETĂRII

 

Chitariștii au acum posibilitatea de editare ai parametrilor efectelor și creearea de tonuri în timp ce cîntă, prin funcția Pedal Edit Mode, prin selectarea unui bloc de efecte și parametrii acestora cu piciorul prin intermediul footswitch-urilor, și modificarea valorilor parametrilor prin intermediul pedalei de expresie.


EDITARE FACILĂ MAC/PC

 

Ca toate produsele din familia Helix, și Helix LT beneficiază de editare și creeare de preseturi folosind software-ul Helix Edit pentru MAC și PC. Prin intermediul acestuia, puteți adăuga amplificatoare, efecte, cabinete, pentru a creea lanțuri de efecte complexe. Puteți reorganiza rapid, să editați, să modificați, să re-denumiți, prin intermediul computerului dumneavoastră.

De asemeni, procesorul poate fi utilizat ca și interfață audio USB de înregistrare 8 In / Out.

Dimensiuni (W x D x H): 52.9 x 30.1 x 9.2 cm
Greutatet: 5.44 kg

Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer

lydaly.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.