Cosul dvs este gol.

Catalog produse
Marci produse
Compari.ro - ghid autentic de shopping





Ghidul tau autentic de shopping.
Viziteaza site-ul Lydaly.ro pe ShopMania

ELIXIR NANOWEB 12102 MEDIUM

Cod produs: nw12102mlyd

Marca: Elixir

 

Garantie: 24 luni

 

Pret: 69.00 Lei

Stoc terminat

ELIXIR NANOWEB 12102 MEDIUM

Corzi Chitara Electrica Elixir Nanoweb 12102 Medium

Corzile de chitara electrica Elixir Nanoweb nu doar ca suna spectaculos; invelisul lor micro-subtire (numai 5 microni) le mentine calitatea sonora un timp mult mai indelungat fata de corzile conventionale. Daca iti doresti un ton de chitara consistent in fiecare zi, alege un set Elixir Nanoweb. Acest invelis ajuta inclusiv la reducerea frecarii inutile ale degetelor pe corzi, astfel fiind o varianta foarte confortabila pentru cantat. Veti fi uimit de cat de mult pot rezista ca in prima zi! Pe deasupra, mai putine schimbari de corzi inseamna si mai putine corzi cumparate, ceea ce va aduce o economie considerabila pentru chitaristii foarte activi. Asadar, daca vrei sa scoti maximul din chitara ta, descopera calitatea Elixir prin seria Nanoweb!

Dezvotlate pentru a rezista, aceste corzi pentru chitara electrica din otel placat cu nickel ofera o gramada de inalte, prezenta vibranta si dinamica la atac. Comparativ cu invelisul original Polyweb, invelisul Nanoweb este unul ultra-subtire care permite un simt mai traditional, reminiscent cu corzile conventionale. Pentru un simt mai rapid, alunecos, incercati un set de corzi Polyweb, care au un caracter tonal mai cald. Desigur, corzile alese sunt un lucru care tine de gusturile personale. Daca nu esti sigur care set ti se potriveste, iti recomandam sa incerci pachetele noastre speciale 3 in 1 pentru a gasi setul ales!

Caracteristici:

Confectionate din Otel placat cu Nickel
Round Wound
Invelis Nanoweb protector, incredibil de subtire 
Durata de viata extra-prelungita
Protejeaza impotriva coroziunii si uzurii premature
Simt si sunet natural, similar cu cel al corzilor conventionale
Ton deschis, prezenta vibranta, raspuns dinamic
Grosime Medium: .011 .014 .018 .028 .038 .049
Fabricate in SUA

Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer

lydaly.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.