Cosul dvs este gol.

Catalog produse
Marci produse
Compari.ro - ghid autentic de shopping





Ghidul tau autentic de shopping.
Viziteaza site-ul Lydaly.ro pe ShopMania

Casio PX-S5000

Cod produs: pxs5000b

Marca: CASIO

 

Garantie: 24 luni

 

Pret: 4919.00 Lei

Stoc terminat

Casio PX-S5000

Pianul digital Casio Privia PX-S5000 ofera un mix imbatabil de performanta si portabilitate. PX-S5000 este un pian modern, cu un aspect elegant, excelent pentru scena dar si pentru studio, integrandu-se perfect in camera dumneavoastra de zi.

 Alimentat de tehnologia de ultima ora a motorului de sunet

 Multi Dimensional Morphin AiR, PX-S5000 ofera tonuri incredibil 

de realiste. Cu cele 23 de sunete premium si inregistrari audio-midi avansate, PX-S5000 este o sursa constanta de inspiratie.

Cu o colectie atent selectata de 23 de sunete de cea mai inalta calitate, Casio Privia PX-S5000 va va stimula cu siguranta creativitatea muzicala. Acest model dispune de 3 piane de clasa mondiala, un simulator acustic de ultima generatie pentru un sunet realistic de corzi, precum si sunetul clapelor si sunetul sistemului damper. Perfectionati-va muzica cu efecte de studio de cea mai inalta calitate care includ reverb, hall simulation, chorus, brilliance si multe altele. Utilizati recorderele audio si MIDI pentru a va inregistra ideile si a le salva pe o unitate USB. Cu o polifonie de 192 de note, PX-S5000 reda cu fidelitate complexitatea creatiilor tale muzicale.

Privia PX-S5000 dispune de claviatura Casio Smart Hybrid Hammer Action de 88 de clape. Datorita ingineriei meticuloase specifice Casio, claviatura ofera o senzatie de pian autentica si un raspuns dinamic de exceptie, receptand fiecare nuanta a cantatului dumneavoastra. Echipat cu clape din lemn si compozit din plastic, acest pian ofera tuseul unui Grand Piano fara a fi nevoie de acordarea si mentenanta periodica specifica instrumentelor

acustice. In plus, raspunsul la atingere al actiunii PX-S5000 este reglabil, perfect pentru a fi setat conform preferintelor dvs.

Casio Privia PX-S5000 ofera o nota de eleganta oricarei incaperi 

din casa dumneavoastra. Acest pian este foarte usor de transportat pentru repetitii, concerte live si sesiuni de studio, fiind un instrument compact si usor. Spre deosebire de majoritatea pianelor de scena, PX-S5000 are propriul sistem de sunet incorporat cu doua canale si doua difuzoare care ofera un sunet articulat si clar. Desigur, exista

 si doua mufe de casti pentru studiu individual sau duete. 

Portul USB al PX-S5000 se poate conecta cu orice device PC sau Mac fara a fi necesara instalarea drivere-lor suplimentare. In plus, pianul este echipat cu Bluetooth pentru conectivitate wireless MIDI si audio la aplicatiile de muzica pentru telefonul sau tableta dumneavoastra. Din toate acestea rezulta faptul ca pianul digital Casio Privia PX-S5000 este pregatit sa iti serveasca in orice scenariu posibil, functionand cu alimentator (DC 12V) sau cu 8 baterii AA.

Caracteristici

Numar Clape 88

Tip Claviatura Grea

Polifonie (Max.) 192

Trepte de dinamica 5

Efecte 4 x Hall Simulator, 8 x Reverb, 2 x Surround, 4 x Chorus, 

7 x Brilliance, DSP

Numar tonuri 23

Intrari Audio 1 x Jack mare 6.3

Iesiri Audio 2 x Jack Mare 6.3 - Audio out, 1 x Jack mare 

(6.3 - Casti)

Iesire Pentru Casti Da

USB Da Tip A, Tip B

Bluetooth Da

Metronom Da

MIDI USB, Bluetooth

Pedale SP-3

Amplificare 2 x 8W

Difuzoare 2

Alimentator Inclus Da

Inaltime 23.2 cm

Adancime 10.2 cm

Latime 132.2 cm

Greutate 11.5 kg

Culoare Negru


Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer

lydaly.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.