Cosul dvs este gol.

Catalog produse
Marci produse
Compari.ro - ghid autentic de shopping





Ghidul tau autentic de shopping.
Viziteaza site-ul Lydaly.ro pe ShopMania

Bose Sub2 Powered

Cod produs: sub2plyd

Marca: BOSE

 

Garantie: 24 luni

 

Pret: 6990.00 Lei

Comanda acest produs

Bose Sub2 Powered

Bose Sub2 Powered

Modul de bas Bose Sub2

 

Compatibil cu sistemele L1 Pro8, L1 Pro16, L1 Pro32

Având un difuzor RaceTrack din neodymium de 10 ”× 18”, cu cursă mare, ultra subțire, permite o incintă ultra-slim. Conferind performanțe care concurează cu difuzoarele clasice, de mari dimensiuni, acest modul de bas este ușor de transportat si ocupă puțin spațiu pe scenă.

Comparativ cu subwooferul Sub1, Sub2 este o variantă de subwoofer mai puternică pentru sistemul L1 Pro32, iar datoritătehnologieiSubMatch, poate fi conectat prin intermediul unui singur cablu, care asigură atât alimentare, cât și semnal.

 


Direcționați sunetul într-un mod optim
 

 

 

Se pot conecta mai multe subwoofere Sub2, pentru a rezulta un efect de bas mai profund sau pentru a beneficia de modul Cardioid, prin care se obține bas un direcțional, focalizat în față, reducându-se astfel ecoul nedorit.
 

 

Caracteristici ale subwooferului Sub2:

Se poate conecta la aproape orice sistem portabil PA Bose, pentru un efect de bas puternic, cu frecvențe de până la 37 Hz;Este ușor de transportat, datorită designului slim, și este dotat cu un difuzor RaceTrack din neodymium de 10 ”× 18”, cu cursă mare. Sub2 oferă performanțe audio deosebite, care rivalizează cu cele ale difuzoarelor clasice, dar și un plus de portabilitate, grație dimensiunilor mai mici;Există posibilitatea de a conecta mai multe subwoofere Sub2 pentru un plus de bas sau pentru modul Cardioid, care direcționează basul în față și scade efectul de ecou;

 

Conectarea cu Bose L1 Pro32 se realizează rapid, utilizând un singur cablu;Se poate integra într-un sistem audio împreună cu alte difuzoare prin line input și output cu moduri crossover ce pot fi selectate în funcție de preferințe și este prevăzut cu opțiunea de montare filetată pentru conectarea cu sistemul Bose S1 Pro sau cu alte sisteme.



 

Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer

lydaly.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.