Cosul dvs este gol.

Catalog produse
Marci produse
Compari.ro - ghid autentic de shopping





Ghidul tau autentic de shopping.
Viziteaza site-ul Lydaly.ro pe ShopMania

Bose Sub1 Powered

Cod produs: sub1plyd

Marca: BOSE

 

Garantie: 24 luni

 

Pret: 4499.00 Lei

Comanda acest produs

Bose Sub1 Powered

Bose Sub1 Powered

Compatibil cu sistemele L1 Pro8, L1 Pro16, L1 Pro32



Cu un design unic RaceTrack pentru difuzorul de bas, Sub1 oferă sunet puternic și un centru de greutate optimizat. Forma driverului rezultă ca dintr-o carcasă fizică a Sub1 să fie mai subțire fără a compromite sunetul. Acest lucru eliberează spațiul vehiculului dvs. și pe scenă și face ca fiecare transport între - acasă la mașină, vehicul la loc - mult mai ușor.



Concentrați basul acolo unde doriți

Puteți folosi două module de subwoofer Sub1 pentru mai mult bas sau pentru a beneficia de modul Cardioid prin care se obține bas direcțional, focalizat, în față și se reduce feedback-ul nedorit.



Sub1 se asociază perfect cu sistemul L1 Pro32 prin conectivitate proprietar SubMatch pentru a forma un sistem array care este ușor de ambalat, transportat și configurat. Această conexiune cu un singur cablu ușurează foarte mult configurarea. Permite crossover-ul și EQ-ul sistemului să se calibreze automat pentru un sunet optim și deoarece puterea și sunetul digital sunt transmise prin cablul SubMatch aveți nevoie doar de o singură priză de curent în utilizare. Doar conectați L1 Pro32 și sunteți gata de petrecere!




Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer

lydaly.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.