Cosul dvs este gol.

Catalog produse
Marci produse
Compari.ro - ghid autentic de shopping





Ghidul tau autentic de shopping.
Viziteaza site-ul Lydaly.ro pe ShopMania

Allen & Heath ZED-10FX

Cod produs: ZED10FXLYD

Marca: Allen & Heath

 

Garantie: 24 luni

 

Pret: 2099.00 Lei

Stoc terminat

Allen & Heath ZED-10FX

Flexibilitate Audio USB

A trage semnalul audio de la computer si la computer reprezinta o cerinta intalnita pentru productia muzicala si pentru live. Modul in care acest lucru a fost implementat pe ZED este super flexibil si foarte simplu! Nu mai trebuie sa stai ghemuit in spatele computerului in cautarea intrarilor de pe placa de sunet, in acelasi timp sa realizezi ca totul suna prost si cu mult zgomot de fundal. Acum doar conectezi un lead USB la ZED, selectezi rutarea USB pe mixer alaturi de dispozitiv pe PC si asta e tot! Primesti calitate audio de CD de la PC sau Mac si invers. Switch-urile si conexiunile prin terminalele socket jack ofera configuratii diferite send/return.

Optiuni Send

1) Main Mix Stanga + Dreapta (Post Master Level)
2) Aux + Bus FX (Aux este un send pre-fade, FX este un send post-fade)
3) Record Bus Stanga + Dreapta (Bus stereo separat la Main Mix)

Optiuni Return

1) La intrare redare (prin contacte jack socket break)
2) La canal Stereo 2 (prin contacte jack socket break)

MUSIQ

ZED-10FX vine cu EQ sensibil, pe 3 benzi, design ce utilizeaza MusiQ - cu slope optimizat (sau Q factor) pentru egalizarea instrumentelor individuale.

ZED-FX

ZED-10FX are o selectie esentiala de 16 efecte time-delay, construite pentru grupuri mici care nu vor sa transporte unitati de efecte alaturi de echipamentul lor, dar care in acelasi timp isi doresc FX-uri de inalta calitate in inregistrari sau concerte. Inginerii DSP au lucrat foarte intens, construind si rafinand algoritmii de reberb pentru imbunatatirea interpretarilor. Efectele ZED sunt usor de controlat folosind 3 butoane si 9 LED-uri de afisaj. De exemplu, timpul ideal de delay poate fi usor tastat, la fel ca numarul ideal de reverb pe lead vocal. Navigarea si editarea - la fel de usoare ca pedalele de efecte. Pentru alterarea parametrilor de efecte, se apasa butonul TAP si butoanele up/down.

Preamplificatoarele ZED-10FX sunt asemanatoare in design cu gama MixWizard de mixere, dar cu un twist! Intrarile 3 si 4 au o intrare jack de impedanta inalta capabila sa ia fie un nivel normal linie sau un nivel de intrare linie scazut, totul de la un pickup de chitara. Aceste intrari construite noi au fost realizate cu dorinta de a renaste sunetul chitarelor clasice sau preamplificatoarelor de instrument. O impedanta de intrare inalta asigura o incarcare minima a pick-up-urilor. Un switch cu gain "Boost" este asociat cu intrarile de chitara care au un gain boost pana la 26dB. Sunetul natural este reprodus exceptional de la instrument, plin de caldura si nuante.

Specificatii:

- 4 intrari mic/linie, 2 cu Clasa A FET, intrari de impedanta inalta
- XLR mic Neutrik
- Jack-uri 1/4 inch Neutrik
- EQ pe 3 benzi cu MusiQ
- 1 send Aux pre-fade
- 1 send FX
- Pan Sound Image
- Indicator iluminat PFL
- Playback si returns stereo
- Toate intrarile cu control nivel
- 12 bar meters
- EQ sensibil pe 3 benzi, mid EQ Musiq
- 2 Surse stereo cu compatibilitate player MP3
- Iesire separate inregistrare 2-track
- Intrare playback stereo cu replay 2 track
- Iesiri main stereo XLR cu inserturi
- Monitorizare
- Intrare/iesire audio configurabila USB Stereo
- Iesiri stereo monitor
- Phantom power microfon 48V
Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer

lydaly.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.