Cosul dvs este gol.

Catalog produse
Marci produse
Compari.ro - ghid autentic de shopping





Ghidul tau autentic de shopping.
Viziteaza site-ul Lydaly.ro pe ShopMania

Yamaha MX61 Blue II

Cod produs: mx61b2lyd

Marca: Yamaha

 

Garantie: 24 luni

 

Pret: 3444.00 Lei

Stoc terminat

Yamaha MX61 Blue II

Sintetizator Yamaha MX61 Blue II

Yamaha MX61 reprezinta o noua serie de sintetizatoare accesibile care iti ofera peste 1000 de tonuri si sample-uri din seria MOTIF XS, inclusiv tonurile de pian acustic sau electric. Pentru aceasta serie, YAMAHA a implementat o noua tehnologie de generare a sunetului (A.W.M 2), superioara cu mult fata de procesorul A.W.M., si o claviatura dinamica proiectata special pentru a fi cat mai usoara si mai confortabila.

VCM Effects este o tehnologie ce aduce inapoi efectele analog de alta data prin simularea efectelor de flanger, phaser, rotary si a altor efecte de pe legendarele sintetizatoare analog ale anilor '70. MX61 detine o interfata audio bi-directionala USB/MIDI, cu convertori audio de inalta calitate ce recomanda folosirea sintetizatorului in aplicatii profesionale sau pentru o monitorizare cat mai precisa a sunetului construit. Interfata USB/MIDI iti permite integrarea oricarui tip de sunet VST sau DAW pentru tonuri si sample-uri, iar in pachet primesti programul pentru productie audio, Cubase AI

Noua serie MX îmbină sunetele modelului Motif XS, conectivitatea USB Audio/MIDI și funcțiile avansate ale controlerului sistemului DAW/VST la un nivel revoluționar de accesibil.

Peste 1000 de sunete preluate de la seria MOTIF
Echipat cu efecte VCM
Mod Easy Split/Layer Performance pentru Inspirație imediată
16 Părți multi timbru și 128 de note polifonice
Controlere Hands-On extinse pentru sistemele VST și DAW
Interfață USB Audio/MIDI bi-direcțională
O suită completă de software pentru producţie muzicală
Greutate mică și o claviatură Yamaha de calitate
Conectivitate completă analog și digital
Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer

lydaly.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.