Cosul dvs este gol.

Catalog produse
Marci produse
Compari.ro - ghid autentic de shopping





Ghidul tau autentic de shopping.
Viziteaza site-ul Lydaly.ro pe ShopMania

Yamaha MX49 II Black

Cod produs: mx49iibllyd

Marca: Yamaha

 

Garantie: 24 luni

 

Pret: 2799.00 Lei

Stoc terminat

Yamaha MX49 II Black

MX49 II este un sintetizator cu 49 de clape, ce îmbină sunetele modelului Motif XS, conectivitatea USB Audio/MIDI și funcțiile avansate ale controlerului sistemului DAW/VST la un nivel revoluționar de accesibil.

Noua serie MX îmbină sunetele modelului Motif XS, conectivitatea USB Audio/MIDI și funcțiile avansate ale controlerului sistemului DAW/VST la un nivel revoluționar de accesibil.

  • 1000 de sunete preluate de la seria MOTIF
  • Efecte VCM
  • Mod Easy Split/Layer Performance
  • 16 părți multi timbru și 128 de note polifonice
  • Controlere Hands-On extinse pentru sistemele VST și DAW
  • Interfață USB Audio/MIDI bi-direcțională
  • O suită completă de software pentru producţie muzicală
  • Greutate mică și o claviatură Yamaha de calitate
  • Conectivitate completă analog și digial
  • Dimensiuni: Width 830 x 91 x 298 mm
  • Greutate: 3.8kg

Seria MX conține mai mult de 1000 de Voci derivate direct din seria cunoscută la nivel mondial Yamaha MOTIF XS. De la sunete acustice reale, precum pian, pian electric, viori și tobe, până la sunete complexe cu 8 elemente sintetizate, seria MX vă pune la dispoziție toate Vocile preferate de la Motif XS. Noua selecție bazată pe categorii cu un design nou va face mai ușoară ca niciodată identificarea Vocilor de care aveți nevoie. Puteți chiar edita și memora sunetele create onboard.

Sintetizatoarele MX sunt echipate cu efecte VCM, care simulează efecte vintage la nivel de circuit. Sunetele anilor '70 sunt readuse la viață, simulând efectele sonore vintage greu de găsit ale egalizator, flanger, phaser și efectele wah, introduse de claviaturile legendare.

Modul Performance de la Motif a fost mereu o sursă de inspirație, iar seria MX nu este cu nimic diferită. Puteți îmbina cu ușurință două Voci pentru a interpreta la claviatură utilizând butoanele dedicate Split și Layer, fiecare cu arpegiator propriu inteligent și o Parte dedicată pentru o piesă de tobă pentru a crea Performanțe evocative care dau impresia că o întreagă formație interpretează. Toate cele 128 de Performanțe ale MX sunt editabile și au programate cele mai noi efecte pentru cluburi.

MX oferă butoane de tip knob, solide și durabile pentru a controla sunetele interne, parametrii DAW și instrumentele VST. Interfața aparent simplă se îmbină cu un editor remote template de pe computer, astfel încât orice VST pe care îl dețineți sau orice VST nou pe care îl cumpărați poate fi configurat și controlat cu ușurință de MX. Există șabloane avansate de integrare pentru utilizare cu o varietate de sisteme DAW. Atunci când sunt utilizate împreună cu Cubase, există chiar și un buton tip knob AI, astfel încât orice parametru poate fi controlat de encoderul mare rotativ trecând cu mouse-ul peste el. Niciodată nu ați preluat mai rapid controlul total în Cubase.

Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer

lydaly.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.